Plezalni krožek


V organizaciji Športnoplezalnega odseka Aranea, ki deluje v okviru Planinskega društva Lisca Sevnica, poteka plezalni krožek za osnovnošolsko mladino in predšolske otroke.

Krožek poteka:

  • vsak torek od 17.30 do 19.00 (mlajša skupina)
  • četrtek od 17.00 do 18.30 (starejša skupina) na umetni steni v Športnem domu Sevnica (pri bazenu). 


Odraslim omogočamo športno plezanje:

  • ob sredah od 17.00 do 19.00
  • ob sobotah od 18.00 do 20.00.


Športno plezanje je varna oblika plezanja, zato je primerna tudi za najmlajše. S plezanjem otroci razvijajo motorične sposobnosti, ki so pomembne tudi v vsakdanjem življenju. Cilj krožka je dolgoročen, in sicer da se mladi plezalci razvijejo v navdušene in samostojne plezalce.

Krožek izvajajo izkušeni športni plezalci in inštruktor športnega plezanja. Program krožka bo prilagojen starosti in sposobnostim otrok. 

Pogoj za udeležbo na krožku je članstvo udeležencev v PD Lisca Sevnica, s čimer je urejeno tudi zavarovanje in ostale ugodnosti (podrobnosti so navedene na: http://www.pd-lisca.si/pridruzite-se-nam.html).

Prispevek za krožek znaša 15 EUR na mesec / otroka. Otroci iz socialno ogroženih družin so (po predložitvi ustreznega dokazila CSD) oproščeni plačila prispevka.

V prispevek za krožek je vključeno strokovno vodstvo, uporaba plezalne stene in vse potrebne plezalne opreme. Otroci naj bodo športno oblečeni in obuti.

Članarino in prispevek za krožek lahko poravnate pri vodji tečaja Niki Pavčnik v času izvajanja krožka ali po dogovoru na telefon 041 608 688, kjer dobite tudi dodatne informacije. 


Vabljeni!

PD Lisca Sevnica

Planinsko društvo Lisca Sevnica