Fotoreportaže

Goričko

VS122050


Lep planinski izlet v neznano - na Goričko. Domača planinska vodnika sta pripravila zanimivo pot, le megle nismo mogli pregnati kljub dobri volji.

foto Vinko (klikni na fotografijo za ogled celotne galerije)

Od Brunka do Gabrijel

VS121001

Danes smo v okviru občinskega praznika prehodili  del poti Lojzeta Motoreta od Brunka do Gabrijel. Turistični delavci tega območja so nam čudovito predstavili zanimivosti, da o obloženih mizah ob poti ne govorimo. Iskrena hvala vsem, ki ste sodelovali pri izvedbi čudovitega pohoda.


foto Vinko (klikni na fotografijo za ogled fotogalerije)

Po poteh Milana Majcna

DSCN0581

Člani PD Lisca Sevnica smo se v soboto 25.oktobra 2014 udeležili  pohoda po poteh Milana Majcna v Šentjanžu, namesto našega mesečnega nedeljskega pohoda. Z ostalimi pohodniki smo se zbrali ob 9. uri pred spomenikom v centru Šentjanža in po uvodni dobrodošlici in pozdravu organizatorjev, smo se podali po poti Milana Majcna. Na ta pohod so se podali tudi učenci Osnovne šole Šentjanž, ki so to soboto nadomeščali pouk. Pot smo prehodili v slabih štirih urah. Nekako na sredi poti so bile mize obložene z domačimi dobrotami.

Besedilo in  fotografije:
Darinka Avguštin


Družabno srečanje

VS120400

Za uvod v planinske urice nam je na družabnem srečanju ob občinskem prazniku  Dušan Klenovšek predstavil naravne znamenitosti naše občine, ki jih z Tanjo Košar pripravljata za Monografijo občine Sevnica in predstavitev narave v njej. 

foto Vinko (klikni tukaj za ogled fotogalerije)


Planinsko društvo Lisca Sevnica