Fotoreportaže

Srečanje starejših planincev

IMG 4092


Danes je naše društvo v sodelovanju z Meddruštvenim odborom zasavskih in posavskih planinskih društev na Lisci ob 110 letnici društva  organiziralo sreačnje starejših planincev naših društev. Druženje sta pozdravila predsednik MDO Borut Vukovič, tajnica našega društva Darinka Avguštin in župan Občine Sevnica Srečko Ocvirk. S kulturnim programom pa so srečanje popestrili pevci Pevske skupine Encijan in Razborska folklora.

Foto: Ljubo Motore

Regijsko preverjanje 2015

DSCN0910

23. maja 2015 smo PD Lisca sodelovali pri regijskemu preverjanju RK; PP; SV;CZ;ki se je dogajalo v Sevnici. Planinci smo postavili veliki šotor in v šotoru sem prikazala uporabnost planinske opreme in dejavnosti PD Lisca vsem skupinam, ki so se udeležile tega regijskega preverjanja.

Darinka Avguštin


Nedeljski izlet, 17.5.2015

VS135248

Veronika in Miran sta pripravila prijeten nedeljski izlet. Hvala vsem organizatorjem.

foto: Vinko Šeško


Golica

DSCN0882

V soboto 16. maja  smo imeli planinski pohod na Golico. Golica je bila kot nevesta pokrita z belim pajčolanom v lepem sončnem vremenu.

Janko Avguštin


Naravoslovna pot Azaleja

VS134674


Posavski festival tematskih poti
Pohod po naravoslovni poti Azaleja Boštanj. Pod vodstvom Janeza Levstika smo doživeli prijetno dopoldne.

foto: Vinko Šeško

1. maj 2015 na Lisci

VS134240

Tradicionalno prvomajsko srečanje na Lisci je bilo lepo pripravljeno. Sindikat je pripravil zanimiv program, Tončkov dom je nudil hrano in pijačo po sprjemljivih cenah, mladinski odsek Planinskega društva pa je pripravil srečolov.

foto: Vinko Šeško  Planinsko društvo Lisca Sevnica