Fotoreportaže

Sedem slapov

VS076283

V sredo 15. maja je Tone Šeško pripravil lep pohod po stezi sedmih slapov v idealnem času ( glede na vodostaj ) in vremenu. Vodila sta nas dva prijetna planinca domačega PD. Ogledali smo si tudi Buzet.

foto Vinko

Vse fotografije si lahko ogledate tukaj...

Vandrovci na Lovrencu

VS075872

Vandrovci, ki smo med prvomajskimi prazniki občudovali naravne znamenitosti na delti Donave, smo 12. maja srečanje popestrili z občudovanjem klusijevega svišča in opojne zlatice na Lovrencu in Lisci.

foto Vinko

Vse fotografije lahko vidite tukaj...

Evropohodniki na Gorjancih

VS075715

Srečanje evropohodnikov in prijetno druženje na Gorjancih.

foto Vinko

Za ogled vseh fotografij kliknite tukaj...

Delta Donave

VS070136

Vandrovci MDO Zasavja smo med prvomajskimi prazniki spoznavali naravne znamenitosti delte Donave.

foto: Vinko

Za ogled vseh fotografij kliknite tukaj...

Festival pohodništva

P1000636

Na Bregu smo se zbrali pohodniki, ki so prišli tudi z Šoštanja , Žalca, Brestanice. Pot smo začeli na Bregu do Lovrenca, naprej na Lisco, na Razbor in nazaj na Breg. Imeli smo lep pohod po lepi naravi in tudi videli polževo ljubezen.

Darinka Avguštin


Prvomajski srečelov

P1000600

Srečelov, 1.5.2013 (fotografije: Darinka)


Srečanje slovenskih lunohodcev

P1000587

Srečanje Slovenskih lunohodcev v Sevnici, katerega so se udeležili lunaši Ptuja, Polzele, Šentruperta pri Mirni in Šmartnega ob Rožni dolini pri Celju. Najprej smo se na Lovrencu udeležili prireditve ob odprtju prenovljene table - Botanični naravni spomenik. V Sevnici smo se v spremstvu vodičev ogledali grad, se peš podali na sv. Rok in v sijaju polne lune spustili do našega Planinskega zavetišča pod sv. Rokom, kjer smo imeli zaključek.

Darinka Avguštin


Črni vrh in Bolnica Franja

P1000531

Sobotni izlet Črni vrh nad Cerknim in bolnica Franja. Iz zasneženega vrha in lepega razgleda na Triglav, Porezen in druge vrhove, smo se spuščali v pomladno dolino Pasice. Tura je bila Lepa. Malicali smo pod smreko.

Darinka


Planinsko društvo Lisca Sevnica